Lenen kost geld

SUV Auto Kopen, Zakelijk Leasen Of Financieren

Financial lease zakelijk voor een SUV

Is financial lease misschien wat voor jou? Op deze pagina leggen wij je uit hoe het werkt, geven we meer informatie over of de kosten aftrekbaar zijn en hoe de bijtelling wordt geregeld. Wat goed is om te weten, is dat financial lease voor nieuwe auto’s en occasions beschikbaar is. Hierdoor heb je de keuze uit een breed assortiment SUV auto’s. We leggen je graag uit hoe het werkt en wat de voordelen zijn. Er zijn bijvoorbeeld belastingvoordelen waar dat jij gebruik van kunt maken, wist je dat al? Als startende ondernemer kun jij er zelfs gebruik van maken en hoef je de aankoopprijs van de auto nog niet te betalen!


Inhoudsopgave
•    Financial lease zakelijk
•    Financial lease particulier
•    Investeringsaftrek financial lease
•    Financial lease rente aftrekbaar
•    Financial lease afschrijvingen
•    Voordelen financial lease
•    Financial lease nadelen
•    Investeren zonder geld uit te geven
•    Financial lease eigenaar


Financial lease zakelijk

Financial lease zakelijk, wat is dat eigenlijk? Het gaat hier over een zakelijke financiering ten behoeve van de bedrijfsomzet en bedrijfsactiviteiten van een onderneming. Je zou hierbij kunnen denken aan personenauto's, maar ook aan bedrijfswagens, machines en andere bedrijfsmiddelen. Het voordeel wat je hebt is dat je de kosten zakelijk maakt waardoor ze aftrekbaar zijn. Dit geldt dan voor de maandbedragen die je moet betalen, maar ook voor de waarde van de SUV auto. Daarbij kun je denken aan:

Investeringsaftrek financial lease

Door de aankoop die je hebt gedaan kun jij in aanmerking komen voor een investeringsaftrek. Hierdoor profiteer je van een belastingvoordeel, je gaat namelijk een grote investering doen in jouw eigen bedrijf. Het grote voordeel en gemak van financial lease is dat jij de uitgave nog niet hoeft te doen. Je gaat de betalingen spreiden over de periode waarin je gebruik maakt van de door jou gekozen auto.


ZZP of MKB ondernemer en op zoek naar de goedkoopste SUV? Regel je lease snel bij SUVLease.nl. 


- En ontvang een scherpe lease deal!

Financial lease rente aftrekbaar

Wist je dat het maandbedrag voor SUV financial lease is opgebouwd uit een combinatie van rente en aflossing? Hierbij geldt dat de rente die je moet betalen in aanmerking komt voor aftrek. Dit is dus weer een extra belastingvoordeel voor jou.

Financial lease afschrijvingen

Alle afschrijvingen die je gaat doen, doe je dus zakelijk. Door financial lease staat de SUV auto namelijk op jouw balans. Alle kosten voor je auto gelden dus zakelijk, weer een groot voordeel zodat je belastingtechnisch weer voordeliger uit gaat zijn.


Maak je al gebruik van financial lease en wil je graag weten of dat er sprake is van bijtelling? Dit is zo wanneer dat je de auto privé per jaar meer dan 500 km gebruikt. Je kiest dan voor financial lease om zakelijk voor jouw auto te betalen. Maar let op want de bijtelling geldt dan in privé, want je moet het percentage van de cataloguswaarde bij je persoonlijke inkomen optellen (dit doe je bij de aangifte inkomstenbelasting).


Het kan zijn dat jij er zelf niet helemaal uitkomt met de bijtelling bij financial lease, of misschien heb je nog wel vragen over de financieringsvorm voor ondernemers. Geen zorgen, want onze erkende adviseurs vertellen je er graag over.

Voordelen financial lease

Voor veel mensen is financial lease een hele aantrekkelijke keuze. Dit heeft te maken met de vele voordelen en deze hebben we voor je op een rijtje gezet:  

•    Investeren zonder geld uit te geven
•    Fiscale voordelen
•    100% eigenaar van de SUV lease auto
•    SUV leasen zonder jaarcijfers mogelijk
•    Aanbetaling en slottermijn mogelijk
•    Voor nieuwe en gebruikte SUV auto’s
•    BTW over aanschafprijs terugvorderen
•    Zelf de looptijd bepalen
•    Ook voor startende zzp’ers

Het maakt niet uit of dat je al jaren aan het ondernemen bent of dat je een startende ondernemer bent, financial lease is er voor iedere ondernemer. Je bent dus niet verplicht om (goede) jaarcijfers te laten zien. Maar let er wel op dat aanbieders je kunnen/mogen vragen om een (financiële) voorspelling voor jouw bedrijf. Hierbij kun je dan aangeven wat je verwachtingen zijn en aan de hand daarvan kun je dan je auto leasen. De ervaring van SUV Lease is dat er niet gevraagd wordt om jaarcijfers.

Ronald Damhuis Adviseur

Financial lease nadelen

Er zijn zoals je hierboven al hebt kunnen lezen erg veel voordelen met betrekking tot financial lease. Er zijn helaas ook nadelen op te merken. Je  gaat om te beginnen rente betalen over de investering. Maar daar blijft het niet bij, want als eigenaar loop je ook risico op eventuele waardevermindering. Als de restwaarde een stuk lager is dan van tevoren gedacht, dan wil dat zeggen dat je dit uit je eigen portemonnee moet betalen.


Je moet er ook rekening mee houden dat je bij financial lease zelf de verzekeringskosten, houderschapsbelasting en onderhoudskosten moet betalen. Mocht het nodig zijn dan betaal je ook de eventuele reparatiekosten nog zelf. Het kan dus zijn dat je verzeild raakt in een ongeluk of dat er wat stuk gaat aan de auto, dan moet jij of jouw verzekeringsmaatschappij voor de kosten opdraaien.


Als laatste nog even dit. Mocht je tussendoor het contract stop willen zetten, dan kan dat alleen onder bepaalde voorwaarden. Dit wil dus zeggen dat je minder vrijheid hebt dan bij de andere opties.


Persoonlijk contact hebben wij hoog in het vaandel staan bij SUVLease.nl. Check onze reviews en laat je overtuigen door onze klanten!


» Reviews van onze klanten


Investeren zonder geld uit te geven

Je krijgt bij financial lease net als bij operational lease een kans om te investeren in een nieuwe auto. Hierbij hoef je niet direct af te rekenen. Je krijgt namelijk van de lease-aanbieder het bedrag om je auto te betalen. Vervolgens gebruik jij dan de looptijd van het leasecontract om alle kosten te voldoen. Dit gaat dus voorkomen dat jij een grote uitgave moet doen, en dan kun je toch heerlijk in je nieuwe SUV auto de weg op!

Financial lease eigenaar

Wat heel belangrijk is, is dat jij voor 100% de eigenaar wordt van de auto. Je hoeft daarvoor niet het volledige bedrag af te rekenen. Let op want het eigendom geldt in ieder geval economisch en soms ook juridisch, dit hangt af van de vorm die je hebt gekozen. Er zijn verschillende onafhankelijke adviseurs die jou hier meer over kunnen vertellen. Zij helpen jou om in jouw situatie de juiste keuze te maken. In ieder geval komt de auto bij financial lease bij jou op de balans te staan.


Contact

En heb je vragen omtrent het zakelijk leasen van een SUV? Bel ons op telefoonnummer 0541 571 690, gebruik WhatsApp Zakelijk via 06 572 46 043 of stuur een e-mail naar info@financialleaseconcurrent.nl. We horen graag van jou!Op het internet kom je veelal de volgende termen – als ondernemer - tegen als het gaat om financial lease voor een nieuwe SUV of een occasion: (goedkope of goedkoopste) SUV financial lease, SUV lease, SUV leasen, SUV leasen zakelijk, SUV lease zakelijk of SUV zakelijk lease. Mocht je termen van gelijkende strekking op deze informatiepagina tegen komen dan gaat het in zijn algemeenheid gewoon om financial lease (zakelijk) voor een nieuwe of SUV tweedehands auto.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur