Lenen kost geld

Financial Lease Calculator

Wil je graag het maandbedrag voor financial lease berekenen voor een nieuwe of jong gebruikte SUV? Je kunt het maandbedrag voor SUV zakelijk lease - met of zonder slottermijn - eenvoudig berekenen met onze financial lease calculator. Gedurende je zoektocht ben je als ZZP of MKB ondernemer op zoek naar de beste autodeal. Maar je wilt ook graag de voordeligste zakelijke lease voor jouw toekomstige SUV auto vinden. Je hebt jezelf vast al eens gesteld wat de maandelijkse lasten zullen zijn en wat het totaalplaatje je zal kosten. Dit zijn vragen die snel en eenvoudig beantwoord kunnen worden als je onze financial lease calculator gaat gebruiken.


De financial lease calculator geeft al binnen een paar minuten inzicht in de kosten voor het leasen van een SUV leaseauto. Benieuwd naar hoe dat onze calculator werkt? Vul de verkoopprijs in, eventuele aanbetaling c.q. verwacht inruilbedrag, de gewenste looptijd en slottermijn. Even geduld want dan wordt de berekening voor je op een rij gezet. Bekijk de uitkomst en vraag direct een SUV zakelijk lease offerte aan. 

Financial lease berekenen

Verkoopprijs
Aanbetaling / inruilauto
Leasebedrag
Gewenste looptijd
SlottermijnOns slottermijn advies: € 1,00

Per maand vanaf

,-

Financial lease aanvragen

Contactgegevens

Bedrijfsnaam
KvK Nummer
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
E-mail adres
Eventuele opmerkingen en/of vragen
Met het versturen van deze aanvraag geef je toestemming voor het digitaal verwerken van jouw persoonlijke gegevens in ons systeem.

SUV zakelijk lease aanvragen


Er is een ruime leasevoorraad aan SUV auto’s te vinden op SUVLease.nl. Toch kan het zomaar zijn dat je elders een auto hebt gezien. Je zou daarbij kunnen denken aan www.marktplaats.nl, www.autotrack.nl of op een ander automotive website. Het is belangrijk dat het voertuig bij een autobedrijf op voorraad moet staan. Heb je dan ook nog het kenteken van het gewenste voertuig? Dan kun je eenvoudig en snel je maandelijkse voordeel berekenen en een vrijblijvende aanvraag indienen op het gewenste kenteken.


Financial lease met slottermijn

Wist je dat een financial leaseconstructie met slottermijn ideaal kan zijn voor starters? Je hebt dan namelijk direct de beschikking over een zakelijke auto en je komt in aanmerking voor fiscale voordelen. Je zou dan kunnen denken aan bepaalde aftrekposten. Misschien kom je er aan het einde van de looptijd wel achter dat de zaken minder voorspoedig lopen dan gepland. Mocht dat zo zijn dan kun jij de auto altijd nog inruilen of verkopen en dan op deze manier de slottermijn alsnog aflossen.


Financial lease zonder slottermijn

Er blijft geen restbedrag over bij een financial leaseovereenkomst zonder slottermijn. Je moet daarvoor de financiering in zijn geheel afbetalen gedurende de looptijd. Hierdoor wordt het maandbedrag hoger. Maar daar staat wel tegenover dat je aan het einde van de looptijd geen groot bedrag meer hoeft neer te tellen.


Wel of geen slottermijn bij financial lease?

Het is helemaal aan jou of je wel of geen slottermijn bij financial lease moet kiezen, Dit hangt af van je wensen en van je financiële vooruitzichten. Ga om te beginnen eens financial lease aanbieders vergelijken, het is dan goed om ook te kijken naar de voorwaarden die verbonden zijn aan de slottermijn. Let bij de offertes ook goed op of dat er wel of geen slottermijn is opgenomen in de regeling.