Lenen kost geld

SUV Auto Kopen, Zakelijk Leasen Of Financieren

SUV auto leasen als startende ondernemer

Wat zijn de lease mogelijkheden voor een startende ondernemer? Heb jij als startende ondernemer geen financiële middelen om een 2e hands SUV auto te kopen? Dat is geen probleem, want SUVLease.nl biedt prima opties en lease mogelijkheden voor startende ondernemers. De snelste manier om binnenkort te rijden in een SUV occasion is het aanvragen van onze goedkope Financial Lease. Bij ons kom jij als startende ZZP ondernemer direct voor een lease auto in aanmerking. Het is geen probleem als jij nog geen 3 jaar ondernemer bent. Wij vragen niet om jaarcijfers als deze er niet zijn en hebben andere manieren om jouw kredietwaardigheid te toetsen.


Lease voorwaarden startende ondernemer

Past de auto bij jouw bedrijfsactiviteiten? Dat is onder andere één van de starters lease voorwaarden voor een recente gestarte ondernemer. Daarnaast kijkt de leasemaatschappij naar welke bijdrage de SUV auto aan de bedrijfsomzet levert. Heb je een klusbedrijf? Dan heb je als beginnend ZZP ondernemer natuurlijk een bedrijfswagen nodig om naar klanten te rijden en gereedschap en materialen te vervoeren.


Je hebt als klusbedrijf voor de bedrijfsactiviteiten dus meer aan een bestelbus dan aan een exclusieve Mercedes Benz. Daarnaast checken Financial Lease maatschappijen jouw gegevens bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel. De bedrijfsactiviteiten vormen echter het belangrijkste uitgangspunt.


Kijken naar SUV lease mogelijkheden is anders dan kijken naar onmogelijkheden


- Samen kijken we naar jouw SUV lease opties

Wij kijken naar Financial Lease mogelijkheden

Leasemaatschappijen zijn kritisch als het om Financial Lease voor startende ondernemer gaat. Het is eigenlijk ook wel logisch dat jij als beginnend ZZP'er niet meteen een leaseoptie krijgt voor de duurste auto. De Financial Leasemaatschappij wil wel enige zekerheid. Dat neemt niet weg dat er genoeg starter lease mogelijkheden zijn als jij een beginnende ondernemer bent. De dekking van het onderpand en de hoogte van de financiering vormen dan het uitgangspunt. 


Het is prima te doen om in een voertuig met een investeringswaarde tot € 20.000 zonder aanbetaling te rijden. De btw zorgt dan al voor de dekking. Bij een hogere investeringswaarde tot bijvoorbeeld € 25.000 is er naast de btw wel een aanbetaling nodig. Ben je al anderhalf jaar of langer ondernemer? De Financial Leasemaatschappijen zijn in dat geval al wat soepeler met de lease mogelijkheden. Dat betekent ook weer niet dat jij straks direct in een Porsche Panamera rijdt, maar er zijn al wel meer opties.


Is je budget tot € 20.000,00? En op zoek naar een SUV hybride occasion, SUV occasion benzine of een tweedehands SUV op diesel? Check onze voorraad, kies een occasion en vraag Financial Lease startende zzp ondernemer aan. SUVLease.nl neemt binnen 24 uur - 1 werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


Financial Lease startende ondernemer

Sta jij net als startende ondernemer ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan heb jij via ons de mogelijkheid een jonge occasion te leasen. Onze goedkope Financial Lease startende ondernemer is dan perfect voor jou. De suvautos in onze voorraad staan bij onze adverteerders verspreid over het gehele land en zijn goed onderhouden. Er is ook voor jouw budget een geschikte auto in de Financial Lease voorraad te vinden om succesvol met jouw bedrijf van start te gaan.


Wij bieden géén Operational Lease startende ZZP of shortlease ZZP starter aan. Zakelijk leasen voor starters begint op SUVLease.nl. Vraag naar jouw Financial Lease mogelijkheden en wellicht tot snel.


We helpen je graag!

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur