Lenen kost geld

BMW SUV leasen, financieren of kopen? De sportieve uitstraling van de SUV’s van BMW doen niets af aan de degelijkheid die kenmerkend is voor dit merk. Bij de SUV modellen is het gelukt om de juiste afstemming te vinden tussen betrouwbaarheid en sportieve prestaties. De echte BMW-rijder zal zichzelf ook herkennen in het ruime aanbod van de SUV’s die aandacht heeft voor het sportieve aspect. Lees meer over BMW SUV occasions.

Waar staat BMW voor?

BWM is een afkorting voor: Bayerische Motor Werke. BMW is voortgekomen uit Rapp Motorwerke, een bedrijf dat vliegtuig motoren produceerde. Na overname kwam BMW uiteindelijk in handen van het in 1916 opgerichte Bayerische Flugzeug Werke AG. Het bedrijf produceerde in die tijd voornamelijk vliegtuig motoren. Na de eerste wereldoorlog mocht Duitsland vanwege het verdrag van Versaille geen vliegtuigmotoren meer maken. Het bedrijf verlegde zijn aandacht naar spoorwegen en uiteindelijk naar automotoren. In 1933 kwam de allereerste BMW 303 op de markt. Ieder model BMW ooit gemaakt, is uitgerust met de typische niervormige grille. BMW staat garant voor de “Deutsche gründlichkeit”. Je koopt dan ook een echt kwaliteitsproduct.


BMW occasion

BMW-occasions zijn er in diverse modellen. BMW maakt net als Audi en Mercedes Benz, gebruik van opeenvolgende nummers voor de verschillende modellen.


•    BMW 1 Serie
•    BMW 2 Serie
•    BMW 3 Serie
•    BMW 4 Serie
•    BMW 5 Serie
•    BMW 6 Serie
•    BMW 7 Serie
•    BMW 8 Serie


De BMW SUV hebben een X, roadsters een Z en modellen die beginnen met een ‘i‘ zijn hybride of elektrisch.  De cijfers na het serie nummer geven aan wat de inhoud van de motor is. De laatste letter geeft tot slot aan welk soort motor het is. Hier staat de “i” voor injectie.


BMW SUV occasions

BWM is een pionier op het gebied van luxe SUV modellen. Ze hebben een breed gamma aan SUV modellen. Zo is er de supercompacte BMW X1, de compacte BMW X3, het middelgrote model de BMW X5, de BMW X7 die met drie rijen stoelen groot genoemd mag worden. De iets sportievere versie met een verlaagd dak zijn in drie types verkrijgbaar, namelijk: X2,X4 en X6.


Voor ieder type rijder is er wel een BMW SUV tweedehands model te vinden. Zo zijn er BMW SUV occasions met een dieselmotor, benzinemotor, maar ook plug-in hybride (BMW X3, X5 of X7 series) of geheel elektrische BMW iX3.


BMW xDrive

BMW xDrive is de Engelse naam voor vierwielaandrijving. xDrive betekent dat de het vermogen over vier wielen verdeeld wordt afzonderlijk of tegelijk. Dit is een verschil met normale vierwielaandrijving, waar alle krachten altijd gelijk verdeeld worden over alle vier wielen. BMW xDrive zorgt voor ideale tractie, wegligging en dus voor optimale veiligheid bij alle weersomstandigheden.  In ons aanbod vind je ook prachtige xDrive modellen.


BMW SUV lease

Ben je op zoek naar een BMW SUV lease auto? Een BMW SUV occasion leasen is super makkelijk. Op SUVlease.nl zijn verschillende BMW SUV modellen te vinden. Je vindt er gegarandeerd een BMW SUV model van je keuze.


Contact

Heb je vragen omtrent het zakelijk leasen, privé financieren of kopen van een BMW SUV occasion? Bel ons op nummer 0541 571690, stuur een WhatsApp bericht naar 06 572 46 043 of stuur een mail naar info@financialleaseconcurrent.nl. De voordeligste BMW SUV lease prijs per maand vind je hier!