Lenen kost geld

Dat de veiligheid van een Volvo SUV hoog is, blijkt uit de vele rapporten waarop deze modellen goed scoren op dit gebied. De keuze voor veiligheid doet echter niets af aan de rijkwaliteiten. De Zweedse fabrikant kiest bewust voor de combinatie van veiligheid en rijcomfort, waarbij de insteek is om een goede gezinsauto te maken. Lees meer over Volvo SUV occasions »


Volvo SUV: elektrisch, hybride, diesel of benzine

Volvo SUV-auto's kunnen beschikken over verschillende brandstoffen, afhankelijk van het specifieke model en het bouwjaar. Sommige Volvo SUV-modellen zijn beschikbaar met benzine- of dieselmotoren, terwijl andere modellen ook beschikbaar zijn met elektrische aandrijving of een hybride aandrijving die zowel elektrische als benzine- of dieselmotoren gebruikt.


Volvo SUV elektrisch

Als je op zoek bent naar een Volvo SUV met elektrische aandrijving, zijn de Volvo XC40 Recharge en de Volvo XC90 Recharge mogelijke opties. Beide modellen zijn volledig elektrisch en bieden een rijbereik van ongeveer 300 km.


Volvo SUV hybride

Als je op zoek bent naar een Volvo SUV met een hybride aandrijving, zijn de Volvo XC60 T8 en de Volvo XC90 T8 Hybrid mogelijke opties. Beide modellen gebruiken zowel een benzinemotor als een elektrische motor om de auto aan te drijven, wat kan leiden tot lagere brandstofkosten en lagere uitstoot van schadelijke gassen.


Volvo SUV diesel en benzine occasions

Het is ook mogelijk om een Volvo SUV te vinden met een conventionele benzinemotor of dieselmotor. Als je op zoek bent naar een Volvo SUV met een benzinemotor, zijn de Volvo XC40, de Volvo XC60 en de Volvo XC90 mogelijke opties. Als je op zoek bent naar een Volvo SUV met een dieselmotor, zijn de Volvo XC60 en de Volvo XC90 ook mogelijke opties.

Het is belangrijk om te onthouden dat de beschikbaarheid van verschillende brandstoffen kan variëren afhankelijk van het specifieke model en het bouwjaar van de Volvo SUV, dus het is het beste om de website van Volvo te raadplegen of contact op te nemen met een Volvo-dealer om te bepalen wat de beschikbare opties zijn voor het model dat je overweegt.


Volvo SUV automaat

Volvo SUV's kunnen beschikken over verschillende soorten transmissies, afhankelijk van het specifieke model en het bouwjaar. Sommige Volvo SUV-modellen zijn beschikbaar met handmatige transmissies, terwijl andere modellen automatische transmissies hebben.


De automatische transmissies die beschikbaar zijn in Volvo SUV-modellen, kunnen variëren van conventionele automatische transmissies met vier of zes versnellingen tot moderne continu-variabele transmissies (CVT's) die een oneindig aantal versnellingen hebben. Sommige Volvo SUV-modellen zijn ook beschikbaar met een automatische transmissie met acht of tien versnellingen.


Het is belangrijk om te onthouden dat de beschikbaarheid van verschillende transmissies kan variëren afhankelijk van het specifieke model en het bouwjaar van de Volvo SUV, dus het is het beste om de website van Volvo te raadplegen of contact op te nemen met een Volvo-dealer om te bepalen wat de beschikbare opties zijn voor het model dat je overweegt.