Lenen kost geld

SUV Auto Kopen, Zakelijk Leasen Of Financieren

SEAT Tarraco lease

De SEAT Tarraco lease auto is in 2019 op de markt gekomen. Deze cross-over SUV is het grootste model die SEAT maakt. Een robuuste auto die ook de nodige sportiviteit kent. De naam van deze auto is afkomstig van een stad in Catalonië, Tarragona.


SEAT Tarraco: grootste SUV van SEAT

De robuuste en grote SEAT Tarraco SUV is leverbaar in 3 varianten. De benzinemotor die loopt qua vermogen van 150 – 200 pk, de hybridemotor die een vermogen levert van 2454 pk en de dieselmotor die een vermogen heeft van 150 tot 190 pk. Daarnaast is de keuze te maken of je de SEAT Tarraco lease occasion wil die op vierwielen wordt aangedreven, of gewoon op twee wielen zoals bij de meeste auto’s het geval is. Daarnaast kan je bij de Seat Tarraco occasion lease auto kiezen voor een 7traps automaat of een handgeschakelde auto die 6 versnellingen heeft. Daarmee laat Seat zien dat ze ondanks dat er veel zaken standaard zijn, veel keuzevrijheden laat. Hierdoor heb je de kans om de Seat Tarraco lease occasion aan te passen aan je eigen wensen en ideeën.


Er zijn daarom ook voldoende verschillende varianten te vinden die hun eigen pakket meenemen. Wat in ieder geval bij elk model centraal staat is dat de bekende veiligheidsaspecten in de SEAT Tarraco lease auto toegepast zijn. De innovatie op dat gebied waarbij je moet denken aan rijbaanassistentie, afstandscontrolesysteem, Adaptive Cruise Control zijn enkele voorbeelden hiervan. Daarnaast is er de mogelijkheid om je smartphone te koppelen aan de boardcomputer waardoor je de volledige functionaliteit van je telefoon binnen handbereik hebt.


Seat Taracco occasions: 7 zitter, hybride, automaat en meer

De laatste aanpassing die je aan deze SUV kan doen is wel de optie om in plaats van vijf zitplaatsen die de Seat Tarraco lease occasion normaal heeft, deze uit te breiden naar zeven zitplaatsen. Omdat de Seat Tarraco financial lease auto nog maar kort beschikbaar is als model, weet je dat als je als zakelijke rijder een occasion leaset, je een auto hebt die nog betrekkelijk jong is.

Seat Tarraco financial lease

Op onze website is het financial lease aanbod te vinden van de Seat Tarraco. Door het invullen van je gegevens kunnen wij zo snel mogelijk aan de slag om een aanvraag voor een financial lease-overeenkomst af te ronden.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur