Lenen kost geld

SUV Auto Kopen, Zakelijk Leasen Of Financieren

Ford Puma lease

Er bestaat grote kans als je aan een autoliefhebber vraagt of hij de Ford Puma kent, hij direct begint over de sportcoupé wat eind het eind van de vorige eeuw te koop was en die een speciale groep fans heeft die wereldwijd zich herkennen in een van de vele Ford Pumaclubs die er zijn. Maar deze auto is voor de zakelijke rijder minder geschikt.


Ford Puma SUV occasions: sportieve stadsauto

In 2019 kwam Ford met de nieuwe Ford Puma lease auto op de markt. Het sportmodel wat de eerste generatie was, is nu een sportieve cross-over geworden die vooral als stadsauto wordt gezien. Maar met die laatste typering doe je deze wagen tekort.


Ondanks zijn compacte vorm, die in een stadse omgeving uitstekend tot zijn recht komt, zijn de rijprestaties op de langere afstanden ook van een uitstekende kwaliteit. De zuinige motor met 1 liter inhoud, zorgt ervoor dat je ook op de snelweg, met een nieuw of Ford Puma lease occasion, prima met het verkeer meekan.


Lees meer onder de foto

Ford Puma Suv Lease

Ford Puma lease auto: comfortabele én zuinig

Daarnaast is er veel aandacht geweest bij een Ford Puma lease auto voor het comfort. Hierdoor weet je als rijder dat de stoel goed af te stellen is, dat je een uitstekend overzicht hebt doordat je auto een hoge zit heeft. De veiligheidsaspecten zijn optimaal toegepast, niet voor niets kreeg de Ford Puma 5 sterren van de NCAP. Het gemak als rijder, is door het toepassen van rijbaanassistentie en snelheidsassistentie, uitstekend en de juiste afstelling van de motor zorgt ervoor dat de rijervaringen met een nieuwe of Ford Puma tweedehands lease auto optimaal zijn.


Naast het sportieve aspect wat vooral tot recht komt bij de variant Ford Puma ST-Line is er ook de extra zuinige variant die gebruik maakt van een hybride motor ter ondersteuning, de Ford Puma Ecoboost Hybride. In beide gevallen kan je kiezen voor een automaat of voor een handgeschakelde auto.


Ford Puma financial lease

Omdat deze auto nog maar kort op de markt is, weet je bij het financial leasen van een occasion dat je een jonge auto hebt met de kwaliteit die je van Ford kan verwachten.


Na het invullen van je gegevens, gaan wij aan de slag om de aanvraag af te ronden en kan jij zo snel mogelijk in de Ford Puma financial lease auto die je wilt, rijden.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur