Lenen kost geld

SUV Auto Kopen, Zakelijk Leasen Of Financieren

Auto financieren zonder vast contract?

Je wilt een SUV leasen, maar hebt een tijdelijk dienstverband? Bij ons geen probleem. Bij SUVLease.nl, begrijpen we dat je niet altijd direct kunt beschikken over extra geld. Hieronder worden drie situatie beschreven van tijdelijke arbeidscontracten en de mogelijkheid om te lenen:


•    Tijdelijk contract met intentieverklaring
•    Geld lenen uitzendkracht Fase B en C
•    Geld lenen met Fase A contract


Tijdelijk contract met intentieverklaring

Op de arbeidsmarkt is het vandaag de dag niet vanzelfsprekend, dat je een vast contract krijgt. Veel mensen hebben tegenwoordig een tijdelijk contract. Met een tijdelijk contract is lastiger om een lening aan te gaan. Een geldverstrekker heeft in zo’n geval de zekerheid nodig, dat jij de komende periode verzekerd bent van een inkomen. Zekerheid op inkomen, geeft de financierder meer zekerheid dat jij je financiële verplichtingen kunt nakomen.


Bij SUVlease.nl is het mogelijk om een autofinanciering aan te vragen wanneer je geen vaste aanstelling hebt. Zo komt die prachtige SUV toch binnen handbereik. Om een financiering te kunnen aanvragen, vraag je een intentieverklaring aan je werkgever. Een intentieverklaring geeft aan, dat jouw werkgever van plan is, jou de komende tijd in dienst te houden. Voor de financieringsmaatschappij, is geeft deze verklaring meer zekerheid, dan alleen een tijdelijk contract.

Klik hier om de werkgeversklaring te downloaden!

Geld lenen uitzendkracht Fase B en C 

Wanneer een kredietverstrekker geld uitleent, zoekt hij zekerheid dat hij het geleende bedrag ook weer terug ontvangt. Wanneer je werkt op uitzendbasis, geeft dit niet altijd een gegarandeerd vast inkomen. Een financieringsmaatschappij, is bij een niet consistent inkomen minder snel geneigd om geld uit te lenen. Met een uitzendcontract is het niet per definitie onmogelijk om een krediet te verkrijgen. Of je geld kunt lenen, is afhankelijk van de fase van je contract.


Met een fase B of C uitzendcontract  is het onder voorwaarden mogelijk om een lening af te sluiten. Een fase B contract (bepaalde tijd), wordt gezien als tijdelijk dienstverband en wordt voor 70% als vast inkomen beschouwd. Dit omdat je altijd kans loopt, dat het contract niet verlengd wordt. Een fase C contract, wordt beschouwd als vast dienstverband en daarmee telt het voor 100% mee bij het bepalen van het te lenen bedrag. Er worden dan geen extra voorwaarden gesteld.


Geld lenen met Fase A contract

Heb jij een fase A contract bij het uitzendbureau? Op basis daarvan kun jij als uitzendkracht - via SUVLease.nl - helaas geen geld lenen. Voor kredietverstrekkers is het risico dat jouw contract niet wordt verlengd en zij hun geld niet terugkrijgen te groot.


Voor alle fases van uitzendcontracten geldt, dat de organisatie waar je voor werkt, NEN gecertificeerd moet zijn en moet beschikken over een SNA (Stichting Normering Arbeid) keurmerk. Kijk op de website van SNA of jouw uitzendorganisatie dit keurmerk heeft Normeringarbeid.nl.


Verantwoord geld lenen via SUVLease.nl

Heb je een tijdelijk contract en een intentieverklaring of een fase B of C uitzendcontract, en ben je benieuwd hoeveel geld je kunt lenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij kunnen je meestal binnen een dag aangeven hoeveel geld je via SUVLease.nl verantwoord kunt lenen. Ook zonder vast contract, zorgen wij voor een lage rente gedurende de gehele looptijd. Je weet vooraf exact wat jouw maandlast en looptijd is, zodat je maximaal kunt genieten van jouw aankoop.

 

Contact
En heb je vragen omtrent een auto financieren met een tijdelijke arbeidsovereenkomst? Of ben je werkzaam via een uitzendbureau met een Fase B of C contract? Bel ons op telefoonnummer 0541 571 690, gebruik WhatsApp Zakelijk via 06 572 46 043 of stuur een e-mail naar info@financialleaseconcurrent.nl.


We helpen je graag!


Kies je budget
» € 10.000,00 tot en met € 15.000,00
» € 15.000,00 tot en met € 17.500,00
» € 17.500,00 tot en met € 20.000,00
» € 20.000,00 tot en met € 25.000,00
» € 25.000,00 en meer

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur