Lenen kost geld

Top 10 Beste SUV lease zakelijk modellen 2023

Top 10 Zakelijk Lease SUV's van 2023:

Vandaag kijken we naar de top 10 zakelijk lease SUV's van het moment. Deze voertuigen bieden ruimte, comfort, luxe en krachtige prestaties. Ze zijn ideaal voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Elk van deze voertuigen heeft unieke specificaties en uitvoeringen. Laten we eens een kijkje nemen in deze indrukwekkende lease SUV's.

1. BMW X1 Lease Zakelijk

De nieuwe BMW X1 en de BMW iX1 - Severs Breeman

De BMW X1 financial lease auto is een premium SUV, bekend om zijn ruime interieur, krachtige prestaties en uitstekende rijgedrag. De auto heeft een 2.0-liter viercilinder motor die 228 pk levert. De BMW X1 occasion lease wordt geleverd in verschillende uitvoeringen, waaronder de xDrive25e en de sDrive20i, met opties voor zowel voorwielaandrijving als vierwielaandrijving. Het unieke aan de BMW X1 lease SUV is het kenmerkende BMW-design, gecombineerd met zijn dynamische rijeigenschappen en geavanceerde technologie.

 

2. Audi Q3 Financial Lease

Nieuwe Audi Q3 heeft een prijs

De Audi Q3 lease zakelijk is een compacte SUV die bekend staat om zijn luxe en comfort. Het wordt aangedreven door een 2.0-liter TFSI-motor die 184 pk levert. De Audi Q3 occasion lease modellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de normale Audi Q3, de Audi Q3 Sportback en de Audi RSQ 3. Het unieke aan de Audi Q3 is zijn premium interieur, gecombineerd met een krachtige prestatie en geavanceerde veiligheidsfuncties.

 

3. Mercedes-Benz GLC Occasion Lease

Mercedes GLC | Een echte comfortcruiser | Vaartland.nl

De Mercedes GLC financial lease auto is een middenklasse SUV die bekend staat om zijn krachtige prestaties en luxueuze comfort. Hij heeft een 2.0-liter viercilinder motor die 255 pk levert. De GLC lease is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zoals de GLC 200, GLC 300 (4MATIC) en de GLC 43 AMG. Het unieke van de Mercedes GLC lease zakelijk is het kenmerkende Mercedes-Benz design, de krachtige motor en geavanceerde rijhulpsystemen.

 

4. Volvo XC60 Zakelijk Lease

XC60 Recharge - Overzicht | Volvo Cars Nederland

De Volvo XC60 financial lease auto is een middelgrote SUV bekend om zijn veiligheidsfuncties, comfortabele rit en hoogwaardig interieur. De XC60 lease auto heeft een 2.0-liter viercilinder motor die 250 pk levert. De Volvo XC60 occasion lease is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zoals de Momentum, Inscription en R-Design. Het unieke aan de Volvo XC60 zakelijke lease wagen is de combinatie van Zweedse elegantie, geavanceerde veiligheidsfuncties en krachtige prestaties.

 

5. Land Rover Discovery Lease Auto

Land Rover Discovery: afmetingen, interieurs, motoren, prijzen en  concurrenten - AutoScout24

De Land Rover Discovery financial lease auto is een grote SUV die bekend staat om zijn off-road capaciteiten, luxe interieur en krachtige prestaties. Het wordt aangedreven door een 2.0-liter viercilinder motor die 296 pk levert. De Discovery lease zakelijk is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de S, SE, HSE en HSE Luxury. Het unieke aan de Land Rover Discovery, ook als occasion lease is zijn indrukwekkende terreinvaardigheid, comfort en luxe.

 

6. Toyota RAV4 Tweedehands Lease

Toyota RAV4 Hybrid Black Edition | Toyota Jacob Schaap - Toyota Jacob Schaap

De Toyota RAV4 financial lease auto is een compacte SUV die bekend staat om zijn betrouwbaarheid, ruim interieur en uitstekende brandstofefficiëntie. Hij heeft een 2.5-liter viercilinder motor die 203 pk levert. De Toyota RAV4 lease zakelijk en particulier is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de LE, XLE, XLE Premium, Adventure en Limited. Het unieke aan de RAV4 occasion lease auto is de hybride aandrijflijn, die uitstekende brandstofefficiëntie biedt zonder in te leveren op prestaties.

 

7. Ford Explorer Financial Lease

De Ford Explorer | Ford NL

De Ford Explorer zakelijke lease auto is een grote SUV die bekend staat om zijn ruimte, krachtige prestaties en uitstekende sleepvermogen. Het heeft een 2.3-liter viercilinder motor die 300 pk levert. De Explorer lease is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zoals de XLT, Limited, ST en Platinum. Het voordeel aan de Explorer financieren is de veelzijdigheid, met de mogelijkheid om tot zeven passagiers te vervoeren en een groot sleepvermogen.

 

8. Honda CR-V Zakelijk Lease

2023 Honda CR-V Hybrid Prices, Reviews, and Photos - MotorTrend

De Honda CR-V financial lease auto is een compacte SUV die bekend staat om zijn ruim interieur, betrouwbaarheid en uitstekende brandstofefficiëntie. Hij heeft een 1.5-liter viercilinder motor die 190 pk levert. De Honda CR-V occasion lease auto is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de LX, EX, EX-L en Touring. Het unieke aan de Honda CR-V nieuw of tweedehands is zijn praktische bruikbaarheid, comfortabele rit en betrouwbare prestaties.

 

9. Porsche Cayenne Lease Auto

Porsche Cayenne: afmetingen, interieurs, motoren, prijzen en concurrenten -  AutoScout24

De Porsche Cayenne financial lease auto is een luxe midsize SUV die bekend staat om zijn krachtige prestaties en sportieve rijgedrag. Hij wordt aangedreven door een 3.0-liter V6-motor die 335 pk levert. De Cayenne leasen is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zoals de Cayenne lease zakelijk, Cayenne S financial lease en Cayenne Turbo occasion lease auto. Het unieke aan de Porsche Cayenne, zowel nieuw als tweedehands is zijn combinatie van sportwagenprestaties met de functionaliteit van een SUV.

 

10. Tesla Model Y Tweedehands Lease

Eerste leveringen van 'Europese' Tesla Model Y beginnen in maart –  Elektrischeauto.nl

De Tesla Model Y financial lease SUV is een elektrische compacte SUV die bekend staat om zijn krachtige prestaties, ruime interieur en geavanceerde technologie. Het heeft een indrukwekkende actieradius van 326 mijl (525 km) en kan in 3.5 seconden van 0 tot 60 mph (96.5 km/h) accelereren. Het Tesla Model Y occasion lease model en de Tesla Y lease zakelijk zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zoals de Long Range en Performance. Het unieke aan de Model Y is zijn volledig elektrische aandrijflijn, minimalistisch interieur en geavanceerde zelfrijdende technologie.

 

Wat is Financial Lease?

Financial lease is een vorm van zakelijke financiering waarbij de klant het voertuig koopt via maandelijkse betalingen over een vooraf bepaalde periode met een optie tot slottermijn in de laatste maand van de looptijd. Het is een handige manier voor ZZP'ers en MKB'ers, maar ook voor particulieren om een nieuwe of jonge occasion te bezitten zonder de volledige uitgave van het volledige aankoopbedrag. Het geeft ook bedrijven de mogelijkheid om inversteringskaptitaal te behouden wat bij kan dragen aan de groei van de onderneming!

 

Bij ons krijg je gegarandeerd de laagste rente in de markt en een flexibele looptijd tot 72 maanden. We bieden ook mogelijkheden voor een slottermijn, wat helpt om het maandbedrag te verlagen. Hierdoor wordt het leasen van een voertuig nog toegankelijker en betaalbaarder voor ondernemers en particulieren.

 

Dus of je nu een groot bedrijf hebt en op zoek bent naar meerdere voertuigen of een klein bedrijf dat op zoek is naar een enkele auto, financial lease biedt een handige, kosteneffectieve oplossing voor al jouw zakelijke en particuliere mobiliteitsbehoeften.

 

Intresse? Bekijk onze financial lease SUV voorraad!