Lenen kost geld

Opel Mokka Lease Zakelijk Of Privé Financieren?

De Opel Mokka suv met Financial Lease is bepaald geen dertien-in-een-dozijn-keuze. De auto heeft een heel eigen smoel gekregen, waarmee het merk het grote succes van de eerste variant probeert te overtreffen. De eerste compacte SUV van het merk werd meer dan 1 miljoen keer verkocht, waardoor Opel grote schoenen te vullen heeft.


Inhoudsopgave
•    De eerste compacte SUV van Opel
•    Opel Mokka SUV: gewoon een complete auto
•    Populairste Opel Mokka occasions
•    Opel Mokka zakelijk leasen zonder aanbetaling
•    Lening aanvragen voor een Opel Mokka suv
•    Opel Mokka uitvoeringen


Dat gaat Opel proberen met de nieuwe Opel Mokka suv en met de e-versie, een elektrische variant van de auto. De beide modellen zien er grotendeels hetzelfde uit. Ze hebben een stoer vierkant design gekregen, dat onderweg flink de aandacht moet trekken.


Hierbij passen een forse wielbasis en een enorme spoorbreedte. Dat schept verwachtingen op het gebied van wegligging en stabiliteit. Uit de verschillende reviews van de Opel Mokka lease auto blijkt dat het merk dit inderdaad waar weet te maken. De auto rijdt vlot, heeft voldoende gevoel in de bochten en helt bovendien niet te ver over. Aan de andere kant betekent dit ook dat hobbels en kuilen goed te voelen zijn, waardoor het niet de meest comfortabele auto in z’n klasse is.


Opel Mokka zakelijk leasen zonder aanbetaling

Wil jij als ondernemer een Opel Mokka lease zakelijk zonder aanbetaling? Check dan snel ons Financial Lease Opel Mokka marge auto aanbod. Vandaag aanvragen betekent volgende week rijden! Simpel, soepel en snel zakelijk leasen via SUVLease.nl.


De eerste compacte SUV van Opel

Dat Opel met de Mokka een SUV kan bouwen heeft het eerder bewezen. De eerste versie van deze auto werd goed verkocht. Dat succes smaakte naar meer. Inmiddels is er onder andere ook een Crossland X. Wat dat betreft valt er meer te kiezen, maar is de Mokka nog steeds een populaire optie voor een groot aantal rijders. Dat geldt zowel particulier als zakelijk, bijvoorbeeld op basis van Financial Lease zakelijk of particulier.


De Mokka lease auto zit in een segment dat een sterke groei doormaakt. Daarom lijkt Opel ervoor te hebben gekozen om het ontwerp op een heel andere manier aan te pakken. Het gaat om de nieuwe Vizor-neus van het merk, gecombineerd met een nieuw digitaal dashboard. Dit zijn de visitekaartjes die het merk de komende jaren veel succes moeten gaan brengen.


Daarnaast is de nieuwe Opel Mokka suv er natuurlijk als een volledig elektrische versie. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat het ook mogelijk is om de reguliere versie met zakelijke of particuliere lease aan te schaffen. Het gaat om een verbrandingsmotor op basis van benzine of zelfs diesel, al is die laatste in Nederland inmiddels een stuk minder populair. De verbrandingsmotoren zijn er met een automaat en bijvoorbeeld 130pk, bovenop een sportieve GS Line-uitvoering om duidelijk te maken wat Opel hiermee van plan is.

Opel Mokka SUV: stoer vierkan design

Een Opel Mokka suv occasion met Financial Lease particulier of zakelijk is een bijzonder complete auto, die zowel van buiten als van binnen indruk maakt. Binnen beschikt de auto bijvoorbeeld over automatische airco en een uitgebreid infotainmentsysteem met een 7 inch scherm. Het is zelfs mogelijk om er een 10 inch scherm van te maken, zodat CarPlay of Android Auto nog beter overkomen.


Onder de motorkap ligt bijvoorbeeld een 1,2 liter driecilinder. Dat is geen extreme krachtpatser, maar wel een motor die krachtig genoeg is om de auto geweldig mee te laten komen in het Nederlandse verkeer. Tegelijkertijd is het een motor die voldoende stil is, soepel loopt en daarmee precies doet wat jij ervan zou verwachten.


Opel lijkt er met de nieuwe Mokka in geslaagd om een bijzonder complete auto af te leveren, die helemaal allround is. Nu is het aan jou om te beoordelen of het design geslaagd is natuurlijk, en of het daarmee een auto is die jij zou willen leasen.


Goedkoopste Opel Mokka financial lease voor ZZP en MKB ondernemers


- Opel Mokka occasion lease zakelijk zonder jaarcijfers


Lening aanvragen voor een Opel Mokka suv

Kun je via SUVLease ook geld lenen voor een Opel Mokka occasion? Ben je loondienst en wil jij een Opel financiering aanvragen voor een nieuwe of jong gebruikte Mokka? We berekenen graag de mogelijkheden!


Heb je momenteel één of meerdere (dure) financieringen? En op zoek naar een mooie en betaalbare Opel Mokka tweedehands auto? Vraag naar de mogelijkheden van een lening oversluiten en bijfinancieren voor een nieuwe of tweedehands Opel Mokka. Bel 0541 571690 en vraag Annelotte hoe jij kunt profiteren van de allerlaagste rente en beste voorwaarden. Boetevrij versneld extra aflossen is mogelijk.


Populairste Opel Mokka occasions

Heb jij al een specifieke occasion of model in gedachten welke je graag wilt leasen? Is jouw oog gevallen op een Opel Mokka Elegance uit 2021, Opel Mokka GS Line, Opel Mokka Ultimate of een jong gebruikte elektrische Opel Mokka? Of één van de andere occasions cq uitvoeringen van dit merk? Laat het ons weten. We helpen je graag!

Opel Mokka: kopen, lease of financieren

Opel Mokka suv rijden met Financial Lease zakelijk of particulier? Ontdek onze Opel Mokka voorraad en vind de auto waar jij van droomt. En heb je bijvoorbeeld vragen omtrent het kopen, zakelijk leasen of privé financieren van een Opel Mokka automaat, Opel Mokka elektrisch, GS Line of één van de andere uitvoeringen?


Opel Mokka uitvoeringen

» Opel Mokka 1.2 Turbo
» Opel Mokka 1.4 Turbo
» Opel Mokka 50 kWh


Contact

Bel ons op telefoonnummer 0541 571 690, gebruik WhatsApp Zakelijk via 06 572 46 043 of stuur een e-mail naar info@financialleaseconcurrent.nl.


We horen graag van jou!


SUVLease.nl biedt géén Opel Mokka Operational Lease aan. Ons bedrijf richt zich op de ZZP en MKB ondernemer welke de Opel Mokka suv zakelijk wil financieren met Financial Lease.