Lenen kost geld

SUV Auto Kopen, Zakelijk Leasen Of Financieren

Audi Q5

Super mooie auto!

SUV Auto Leasen

Goedkope SUV lease auto's voor particulieren en ondernemers

Wil je graag dat je volgende auto een SUV wordt? Dan heb je in ieder geval al helder wat je wil, maar nu nog de vraag welk SUV model gaat het worden? Wij helpen je graag om je keuze te maken. Om een goede lease keuze te kunnen maken, leggen we je eerst uit wat een SUV precies is. Bij een SUV denken de meeste mensen aan een auto met een hoge instap, of een (semi) terreinwagen. SUV staat voor Sports Utility Vehicle. Het zijn erg grote auto’s en vaak hebben ze ook een ruig uiterlijk. Soms hebben ze ook nog eens vierwielaandrijving. Het voordeel wat je hebt bij deze auto’s is dat je hoog zit en rechtop. Je hebt ook meer dan genoeg ruimte, want je hebt kofferbakken tussen de 700 en 1700 liter. Je hebt ook modellen die beschikken over wel zeven zitplaatsen! Dit is dan ook de ideale gezinsauto! 


Het idee van een SUV lease auto is dat ze op een ruw terrein kunnen rijden, de reden dus ook dat ze wat hoger op de wielen staan en vierwielaandrijving hebben (sommige modellen). Toch worden de auto’s in de praktijk veel meer gebruikt op het gladde wegdek van een snelweg en ze worden ingezet als gezinswagen. 

InterbankDutch FinanceFCA CapitalHiltermannFindioAlpha CreditFinancial Lease ConcurrentFinancieringshuisDEFAMNationale NederlandenQander