Lenen kost geld

Alfa Romeo SUV zakelijk leasen, financieren of kopen? De SUV's van Alfa Romeo kenmerken zich door hun karakteristieke uitstraling. Het Italiaanse design in combinatie met de sportieve motor maakt dit tot een gewild model voor de liefhebber. Het merk kenmerkt zijn eigenzinnigheid door de keuze van de nummerplaat die bewust niet in het midden zit. Een merk voor een rijder met stijl. Lees meer over Alfa Romeo SUV occasions

Alfa Romeo SUV occasions

Anonima Lombarda Fabbrica Automobili, kortweg Alfa werd in 1910 opgericht in Milaan. De Napolitaan Nicola Romeo nam het bedrijf een aantal jaren later over en voegde zijn naam toe, Alfa Romeo was een feit. Alhoewel de productie niet meer plaatsvindt in Milaan, verwijst het logo nog steeds naar die stad. De slang ook wel draak van Visconti genoemd en het kruis in het logo zijn een directe verwijzing naar de plek waar de geschiedenis van dit krachtige automerk begon.  De allereerste Alfa die uit de fabriek rolde was de 24HP. Die werd gevolgd door vele modellen waaronder de in de grand-prix succesvolle P2 en Tipo B. Vanaf 1954 richtte het bedrijf zich meer op de personenwagens, waarvan de Giulietta de eerste was. In 1962 werd dit model opgevolgd door de Giulia. De Giulia’s werden door de Italiaanse politie gebruikt. Naast dit populaire model kende Alfa o.a. de volgende modellen:   

•    Alfetta
•    Alfa 33
•    Alfa 75
•    Alfa 164
•    Alfa 166
•    Alfa 155
•    Alfa 156
•    Alfa 159

Vanaf 1986 is Alfa Romeo samen met Lancia, Maserati en Fiat lid van de FIAT familie. In 2021 volgde er een nieuwe fusie met PSA  (Peugeot Citroën). Het nieuwe bedrijf opereert onder de naam Stellantis.


Alfa Romeo Quadrifoglio Verde

De rijder Ugo Sivocci gebruikte als talisman bij de stratencircuitrace Targa Florio op beide zijden van zijn auto een klavertje vier (Quadrifoglio Verde). Nog steeds wordt dit teken op de Alfa race wagens gebruikt. De Quadrifolgia Verde zie je nu terug op ieder Alfa model met de sterkste motor. Op SUVlease.nl zijn ook diverse Quadrifoglio modellen te vinden.


Alfa Romeo Tonale SUV

Heden ten dage voert Alfa Romeo de volgende type auto’s:

•    Alfa Romeo Giulietta (nieuwe generatie)
•    Alfa Romeo Giulia
•    Alfa Romeo MiTo
•    Alfa Romeo Tonale
•    Alfa Romeo Stelvio
•   Alfa Romeo 4 C


De Alfa Romeo Tonale occasion is een  plug-in hybride cross over SUV. Een klein luxe SUV vernoemd naar de Tonale bergpas in Italië. De bekende DNA systeem ontbreekt niet in deze SUV. Pas de respons van je gas, de werking van ESP en je stuurbekrachtiging aan naar je eigen rijstijl. Geef jouw Alfa jouw karakter mee.  Als bestuurder van een Alfa Romeo Tonale SUV voel je je in het middelpunt, zoals het automerk het bedoelt.


Alfa Romeo Stelvio occasion

De Alfa Romeo Stelvio werd in 2016 op de markt gebracht. Evenals zijn kleine broertje de Tonale en zijn nog in ontwikkeling zijnde broertje Brennero, vernoemd naar een Italiaanse pas. Met de Stelvio maakt Alfa een koppeling tussen sportief rijden op de Alfa manier en het comfortabele van een SUV. Alfa doet daarbij met lichtgewicht carrosserie en carbon aandrijfas geen concessies aan het vertrouwde Alfa rijden. Of je nou een Alfa Romeo Stelvio Q4, AWD sprint of gewoon Alfa Romeo Stelvio zwart zoekt, op onze site vind je diverse Alfa Romeo Stelvio occasions.


Alfa Romeo SUV occasion financieren: zakelijk leasen of privé financieren

Financier je je Alfa Romeo SUV occasion via financial lease zakelijk of privé? Bij SUVlease.nl kun je terecht voor de Alfa Romeo SUV tweedehands auto die bij jou past. Met financial lease, ben je direct de economisch eigenaar van je prachtige Alfa Romeo SUV occasion. Of wil je eerst een berekening maken voor het financial leasen van een Alfa Romeo SUV occasion?


Contact

Op zoek naar de goedkoopste tweedehands Alfa SUV (lease) prijs? In onze Alfa Romeo voorraad vind jij gegarandeerd de lease occasion waar je naar op zoek bent. Heb je vragen omtrent het zakelijk leasen, privé financieren of kopen van een Alfa Romeo SUV occasion? Bel ons op nummer 0541 571690, stuur een WhatsApp bericht naar 06 572 46 043 of stuur een mail naar info@financialleaseconcurrent.nl. De voordeligste Alfa Romeo SUV prijs per maand vind je hier!